Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

Bemutatkozik: Chains Kollekció

KL
2022.10.02 16:09
Bemutatkozik: Chains Kollekció

Láncok, láncok, láncok... bemutatkozik a Zaldana Chains Kollekció!

 

A minimalista stílusirányzatba nem csak a méret szerint minimál (vagyis kisméretű) ékszerek tartoznak: még ha elsőre meglepőnek is tűnik, a nagyméretű láncokból álló ékszerek is minimalisták, mivel formaviláguk letisztult, egyszerű, nincs a lánc formáján kívül más díszítés rajtuk. Hogy mitől mások ezek az ékszerek, mint a hagyományos nyakláncok, karkötők? A nagyméretű, akár másfél-két centi hosszú láncszemek az ipari felhasználásra készült láncokat idézik, azokat töltik meg új minőséggel: így lesz az eredetileg funkcionális eszközből esztétikai élményt nyújtó, értékes ékszer. Ez a kettősség adja a Zaldana Chains Kollekció darabjainak érdekes, különleges stílusát. Nagy láncok, feltűnő méret, kemény és dísztelen formák, melyek arany és ezüst színben mégis csillogást és eleganciát adnak viselőjüknek. 

(kép forrása: Pinterest)

A Kollekcióban találhatsz a nyakláncokon kívül karkötőket, fülbevalókat, és láncmotívumos gyűrűket is!

 

A Zaldana Chains Kollekció darabjai nemesacélból készültek, így nem csak formájukban emlékeztetnek az acélra. Jellemzőjük a tartósság, vízállóság, és bőrbarát antiallergén anyagösszetétel. A fast fashion boltokban kapható hasonló darabok általában réz vagy cink ötvözetből készülnek, melyek hamar elveszítik színüket, ezzel szemben a nemesacél ékszerek sokáig megőrzik eredeti állapotukat, nehezen kopnak és nem színeződnek el. 

A Zaldana Chains nyakláncát fehér vagy világos felsővel, blézerrel vagy inggel ajánljuk hordani, az igazán kifinomult megjelenés érdekében.

Nyáron ujjatlan felsővel párosítva inkább vagány, bulizós hatást érhetünk el vele.

Ha a Zaldana Chains fülbevalók egyikét választjuk, a "kevesebb több" megfontolás alapján érdemes kihagyni a nyaklánc viselését, és inkább karkötővel párosítani a fülbevalót, hogy az az arc körül jobban érvényesülhessen.

A karkötőt és a nyakláncot is kombinálhatjuk más, vékonyabb és finomabb darabokkal, hogy még izgalmasabbá tegyük az összhatást.  

(kép forrása: Pinterest)

Az arany színű változatok finomabb, elegánsabb érzést keltenek, míg az ezüst színűek inkább hűvösek, és a lázadást, punk-rock stílust idézik.

Fedezd fel te is a Zaldana Chains Kollekció arany és ezüst színű darabjait!