Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti rendelés esetén!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Zaldana.hu Ékszer webshop

A Zaldana.hu Ékszer Webshopot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a  fiatal, trendeket követő, a stílusos megjelenést fontosnak tartó célközönséget egyedi, minőségi, mégis megfizethető ékszerekkel tudjuk kiszolgálni. Szeretnénk, ha az általunk forgalmazott ékszereket viselve jól éreznéd magad, és önbizalmat, magabiztosságot adnának neked kiegészítőink! Tudjuk, hogy az öltözködésünk mekkora hatással van ránk, ezért nem mindegy, hogy mindennapi szettjeinkben milyennek érezzük magunkat: unalmasnak és szürkének, vagy ragyogónak és harmonikusnak! A Zaldana ékszerei ehhez a felemelő érzéshez szeretnék juttatni viselőjüket. 

A stílus kapcsán azt valljuk: a kevesebb több. Nem kellenek feltűnő, hatalmas, drágakövektől roskadozó ékszerek, a finom és visszafogott darabok sokkal jobban szolgálják, hogy valóban minket vegyenek észre, és ne nyomjanak el a hivalkodó darabok. A Zaldana márka minden ékszerét gondosan válogatjuk ki, hogy azok ne legyenek közhelyesek, közönségesek, és bármelyik darabra essen is a vásárlóink választása, stílusos megjelenést kölcsönözzön nekik a megvásárolt kiegészítő. A Zaldana minimalista nyakláncai, gyűrűi, fülbevalói és órái is letisztultak, érdekes formák és visszafogott színek jellemzik őket, és nagyon jól kombinálhatók egymással és ruhatárunk bármely darabjával. A másik fő irány, melyet a zaldana.hu-n találhatnak vásárlóink, a fiatal, huszonéves korosztályt célozza: itt is nagy hangsúlyt kap az egyediség, az érdekes formák, az ötletes, jópofa dizájn. 

A webshopunkban található ékszereket nem fogod megtalálni a fast fashion boltokban, ahol általában azt tartják szem előtt, hogy az ékszerek nagy tömegek számára eladhatóak legyenek, így az egyediség, a különleges formák és megoldások háttérbe szorulnak. Nálunk pont ezeket az érdekes ékszereket találhatod meg! Ugyan nincs több ezer féle termékből álló készletünk, de pont ez az előnyünk is: nálunk nem kell hosszan válogatnod, mi már kiválogattuk a legjobb darabokat Neked!

A zaldana.hu-nál fontosnak tartjuk azt is, hogy az ékszerekhez megfizethető áron juss hozzá: így arany és ezüst helyett nemesacélból készülő darabokat találsz, melyek jobban igazodnak egy mai fiatal pénztárcájához, mint a drága nemesfém ékszerek borsos árai. Termékeinket mi magunk fotózzuk, így ugyan nem lesznek olyan látványosak a képek, de amellett, hogy jobban visszaadják a valóságot, még a költséges termékfotózás árát sem kell beépítenünk a termékeink árába. Annak érdekében, hogy a szállítási költséget is alacsonyan tartsuk, a csomagokat, amennyiben nem éri el az 500 g-ot, levélként adjuk fel, így jóval kedvezőbb a szállítás díja. 

És végül egy vallomás: imádjuk az ékszereket! Minden nálunk található darabot személyesen választottunk ki, és azon vagyunk, hogy felkutassuk a szebbnél szebb, minőségi ékszereket Neked!

A vásárlói véleményeket, vásárlóinktól kapott visszajelzéseket itt olvashatod.

Kormos Lilla

 

Kormos Lilla, a Zaldana.hu tulajdonosa

Szállítás

A megrendelés kiszállítását kérheted házhoz szállítással, ekkor a Magyar Posta fogja kiszállítani a megadott címre, ajánlott levélként. A postai szállítás díja 690 ft, 12 000 ft feletti rendelés esetén ingyenes.

 

Kérhetsz GLS Futárszolgálatos kézbesítést is GLS csomagpontra vagy automatába. Ekkor a szállítási költség 1650 Ft. (Erre a szállítási módra nem vonatkozik a 12 000 ft vásárlás feletti kedvezmény.) 

 A csomag feladása a megrendeléstől számított 2 munkanapon belül megtörténik, a Posta ezután 3-4 munkanapon belül,  a Futárszolgálat másnap (hétvége esetén hétfőn) juttatja el a megadott címre a küldeményt.

Fizetés

A fizetés történhet előreutalással, melynek során e-mailen díjbekérőt küldünk az utaláshoz szükséges adatokkal. 

Lehetőség van bankkártyás fizetésre is, melynek során a Barion rendszerén keresztül lehetséges a megrendelés kifizetése. 

Utánvétes fizetésre 7000 - 30000 Ft közötti vásárlás esetén van lehetőség, vagy értékhatártól függetlenül, GLS II. nevű szállítási módot választva. (ennek díja 1840 ft + 500 ft utánvét díj)

Személyes átvétel előzetes egyeztetést követően Tárnokon lehetséges. 

A 14 napos garancia érvényesítésére az alábbi lehetőségeid vannak:

 

Amennyiben a választott ékszer nem tetszik, jogodban áll azt visszaküldeni, és mi megtérítjük az árát (vagy választhatsz helyette más terméket). A visszaküldés díja ebben az esetben Téged terhel (ajánlott levélként küldve a szállítási díj 700-900 ft között van).

 

Amennyiben a termék minősége nem megfelelő (törött vagy más módon meghibásodott), vagy a honlapon írthoz képest más a mérete, esetleg nem azt a terméket kaptad, amit rendeltél, úgy a termék árán felül a postaköltség díját is visszafizetjük Neked. Itt is megvan a lehetőséged, hogy a meghibásodott termék helyett kérj egy újat, ez esetben is minket terhel a plusz szállítási költség.

A cserére, illetve pénzvisszafizetési igényre vonatkozó kérésedre a csomag kézhezvételét követően 14 nap áll rendelkezésedre.