Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

Milyen ékszert viseljünk nyáron?

KL
2022.07.14 15:49
Milyen ékszert viseljünk nyáron?

Milyen, mennyi ékszert viseljünk nyáron? 
Azt, hogy milyen ékszert választunk nyári öltözetünkhöz, nem csak a divat kéne, hogy meghatározza!

Azt, hogy milyen ékszert választunk nyári öltözetünkhöz, nem csak a divat kéne, hogy meghatározza. Fontos, hogy hiába néz ki jól egy párosítás, ha utána kényelmetlenül érezzük benne magunkat, mert melegít, beleizzadunk, zavar. Nagy melegben érdemes kerülni a széles, vastag nyakláncokat, műanyag karkötőket és órákat, mert ezekben még rosszabbul fogjuk bírni a hőséget. Viseljünk inkább vékony, könnyű, kisebb méretű láncokat, gyűrűket és fülbevalókat!

A Zaldana.hu-n találhatod ezek a nyári darabokat. A vékony Hatszög Medálos nemesacél nyakláncot, nemesacél "wonder V" gyűrűt, és pici, tengeri csillagot formázó fülbevalókat, melyek gyönyörűen mutatnak lebarnult bőrödön, mégsem zavarnak!

hatszög nyaklánc arany V gyűrű csillag fülbevaló


Ha nemesacél ékszert választunk, az azért jó, mert bírja a nedvességet, nem színeződik el az izzadságtól, és nem fogja irritálni a bőrünket.

Arany, rózsaarany és ezüst színben is találhatsz nálunk darabokat. Ezeket a fülbevalókat kifejezetten nyárra ajánljuk neked! (kattints a képekre!)

 

Az egyszerű nyáriruhát, vagy a farmershort + póló kombinációt is remekül feldobja egy jól megválasztott ékszer! Így lesz teljes a megjelenésed.
A Zaldana webshopjában találtok leheletvékony gyűrűket, könnyű nemesacél nyakláncokat, puha bőr szíjas órát és kicsi, nyári mintájú (kagylós, pálmaleveles) fülbevalókat is!

Nektek melyik a nyári kedvencetek?