Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

A fesztivál legmenőbb ékszerei

KL
2022.07.04 15:29
A fesztivál legmenőbb ékszerei

Itt a fesztiválszezon! Na de mit viseljünk kedvenc fesztiválunkon?

Következő cikkünkben hasznos tippeket találhatsz, hogy hogyan válassz kiegészítőt fesztivál-szerkódhoz, és érezd jól magad bennük!

Milyen a jó fesztivál ékszer?

Az ideális ékszer strapabíró, a nyaklánc nem szakad el, az anyaga nem feketedik be, bírja a vizet, izzadságot, napfényt. Ezért javasoljuk a nemesacél anyagból készült ékszereket.

athene nyaklánc
Nemesacél pálmalevél nyaklánc, 1990 ft Hatszög nyaklánc, 2190 Ft Faág nyaklánc, 2190 Ft

 

A fesztiválon hordott ékszer nem túl drága, mert a buli hevében, a tömegben simán elveszítheted. Vagy legalábbis aggódhatsz azon, hogy elveszíted, úgy meg nem tudod elengedni magad.

Az ideális fesztivál ékszer egyedi, vicces, érdekes, feltűnő. Megmutatja az egyéniséged, és általa (is) kitűnhetsz a tömegből.

Szerotonin molekula nemesacél nyaklánc szív fülbevaló  Zsiráf nyaklánc, 2490 ft

 

Azért is ajánljuk a Zaldana ékszereit, mert itt trendi, fiatalos darabokat találsz, de mégsem fast fashion, ami garantáltan szembejönne veled egy nagyobb rendezvényen. Miért néznél ki úgy, mint mindenki más, ha egyedi is lehetsz?

Végül, a jó ékszer kényelmes, olyan, mintha ott se lenne. Nem zavar a táncban, ugrálásban, lazulásban. Nem kell rá vigyázni, nem akad bele semmibe. Ezért ajánlott, hogy a gyűrű legyen kisebb, a nyaklánc lánca rövid, a fülbevaló ne lógós, hanem kicsi, bedugós. Ilyen darabokat is találhatsz nálunk!