Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

Zaldana Gold

KL
2022.05.24 14:35
Zaldana Gold

Bemutatjuk a Zaldana Gold kollekciót!

A Zaldana Gold kollekciót az ókori görög istennők, és a forró nyári napsütés ihlette. Egyszerű formák, letisztult dizájn, modern kivitelezés.

Milyen is az ideális nyári outfit? Könnyű, kényelmes nyáriruhák, klasszikus fehér ing, és az örök kedvenc farmersort. Hogy ne legyen unalmas az összkép, dobjuk fel megjelenésünket arany árnyalatú ékszerekkel! Ezek nagyon jól mutatnak a lebarnult bőrön, és őket viselve igazi görög istennőknek érezhetjük magunkat a nyaraláson vagy akár a hétköznapokban is.

A Zaldana Gold kollekciót az ókori görög istennők, és a forró nyári napsütés ihlette. Egyszerű formák, letisztult dizájn, modern kivitelezés.

Az Athene nyaklánc egyszerre klasszikus, és mégis, a nemesacél anyagának köszönhetően nagyon modern hatást keltő ékszer. Viselheted akár mindennap, mert nagyon tartós, és még a tenger vizét is bírja, nem fog elszíneződni!

Csinos nyári szetted tökéletes kiegészítője lehet.

Nemesacél nyaklánc arany

A tengerparti pálmafákat és buja növényzetet idézi ez a nyaklánc, fülbevaló és gyűrű. Ha csak egy könnyű nyári ruhát vagy egyszerű fehér inget viselsz, akkor is feldobja majd megjelenésed egy-egy ilyen feltűnőbb darab.

pálma gyűrű

 

Tengerparti sétákhoz tervezve: tengeri herkentyűs fülbevaló az egyik felében gyönggyel, a másikban csillogó kővel. És már csobbanhatunk is a habokba!

Ez a három pár fülbevaló is tengeri csillag formát kapott. A nyaralás elteltével is eszünkbe juttathatja a tenger sós illatát, ha nap mint nap viseljük.

Nektek melyik a kedvenc darabotok a kollekcióból?

zaldana.hu