Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

Erre az 5 dologra figyelj, ha ékszert adsz ajándékba!

2023.11.10 14:27
Erre az 5 dologra figyelj, ha ékszert adsz ajándékba!

Ajándékot kiválasztani sokszor kihívás elé állít minket: vajon mire vágyhat szerettünk? Vajon tetszeni fog-e neki, amit választottunk számára? 

Ebben a bejegyzésben abban szeretnénk segíteni Neked, hogy ha ékszert ajándékoznál, mire érdemes figyelni, hogy növeld a siker esélyét, vagyis a megajándékozott örüljön a kapott ajándéknak...

1.

Milyen ékszereket hord a megajándékozni kívánt illető? Trendi vagy inkább klasszikus stílus? Hangsúlyos, feltűnő vagy szolid és visszafogott darabokat? Arany vagy ezüst? (Nulladik kérdés: hord-e egyáltalán ékszert? Ha még sosem láttál rajta, akkor valószínűleg nem az ékszer lesz a számára ideális ajándék.)

2.

A gyűrűnek, mint ékszerfajtának van egy általános jelentése: az egymás iránti elköteleződés, házasságkötés - ezért férfiként nőnek jobb csak akkor ajándékozni gyűrűt, ha valóban az eljegyzés a cél. Ha csak szeretnénk meglepni kedvesünket valamivel, érdemes nyakláncot, karkötőt vagy fülbevalót választani, annak megfelelően, hogy az illető mit szokott viselni. 

 

3.

Ha nem igazán tudjuk eldönteni, szerettünknek mi tetszene, akkor érdemes egyszerű, elegáns darabot választani. Egy gyöngyös nyaklánc vagy fülbevaló, vagy klasszikus aranyszínű nyaklánc, karkötő jó választás lehet!

 

4.

Mivel ajándékba szánjuk, legyen minőségi az ékszer, melyet szerettünknek veszünk. Ha a valódi aranyat nem engedhetjük meg magunknak, jó választás a nemesacél, mely tartós, nem színeződik el, nem kopik, mint a boltban kapható bizsuk, és allergiás reakciót sem okoz. 

 

5.

Győződjünk meg róla, hogy a bolt vagy ékszer webshop, ahol az ajándék ékszert vettük, biztosít garanciát a megvásárolt termékre. Nálunk, a Zaldana.hu-n mindenre 14 nap garancia van, így ha a megajándékozottnak mégsem tetszene a választásod, vissza lehet küldeni, és kicserélni másik termékre, vagy pénzvisszafizetés is kérhető.

Ha továbbra is úgy érzed, kockázatos lenne neked választani, ajánljuk Ajándékutalványainkat, melyeket a megajándékozott egy éven belül bármely ékszer vásárlására beválthat a Zaldana.hu-n!