Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

Minimalista ékszerek férfiaknak

KL
2023.09.03 19:46
Minimalista ékszerek férfiaknak

A Zaldana márka bővítette kínálatát: új kollekció a minimalista stílust kedvelő férfiaknak!

 

Tévedés, hogy a férfiak nem hordanak ékszert. Egy jól megválasztott darab még férfiasabbá teheti a megjelenést, és feldobhatja az unalmas farmer-póló kombinációkat. 

A férfi ékszerek jellemzője, hogy a láncok általában a női változatnál vastagabbak, a láncszemek nagyobbak, a gyűrűk átmérője is szélesebb. Minták terén is van eltérés: a férfi ékszerekre méginkább jellemző az egyszerűség, a túldíszítettség elkerülése. 

A Zaldana ékszerei is ilyenek: egyszerűek, letisztultak, stílusosak. 

Karkötők között található kígyólánc, csavart- és kubai lánc, és nagyszemű gemkapocs lánc is. 

Kígyólánc karkötő

A nyakláncokat egyszerű geometrikus formák (karika, háromszög, téglalap) díszítik. 

Fülbevalóink is az egyszerűséget közvetítik: kis gömb, kör, háromszög, karika, négyzet alakú fülbevalóink férfiak fülében is jól mutatnak, miközben férfiasak az egyszerű formának és acél anyagnak köszönhetően.

A Zaldana férfi ékszerei nemesacélból készültek, mely egy rendkívül kemény anyag, így már önmagában is jól mutat, de emellett hosszan megőrzi színét, nem feketedik, zöldül, mint a ruhaboltokban kapható, általában olcsó ötvözetből készült kiegészítők.Ha férfiként te is a minőséget, praktikumot és a stílust tartod szem előtt, a Zaldana Man kollekciójában megtalálod a hozzád illő darabot!

Zaldana Man ékszereinket itt találod.