Ingyenes szállítás 25.000 Ft feletti rendelésnél!

Kérdése van? Hívjon minket! +36202453260

Blog

2023 nyári trendek

KL
2023.05.27 08:45
2023 nyári trendek

Itt a június, ideje, hogy elővegyük ruhatárunk nyári darabjait, és felfrissítsük kiegészítőinket is, az igazi nyári hangulat jegyében! 

 

Itt a június, ideje, hogy elővegyük ruhatárunk nyári darabjait, és felfrissítsük kiegészítőinket is, az igazi nyári hangulat jegyében! 

Ha nem csak a stílus, de a praktikum is számít: érdemes vízálló ékszert választani, ami bírja, ha megizzadunk, illetve amivel strandra, vízbe is lehet menni, és nem kell arra az időre levenni kedvenc darabjainkat. A Zaldana nemesacél ékszerei mindezt tudják: tartós, minőségi anyaguknak köszönhetően teljesen vízállóak, nem kopik le a felső rétegük, ahogy a divatékszerek többsége esetén.

Mutatjuk a 2023-as nyári ékszer trendeket:

gyöngyök

A tengerparti hangulatot idézi az igazgyöngy, és a gyöngy ékszerek. Nálunk nyaklánckon és fülbevalóként találod meg őket!

arany és ezüst együtt viselve

Érdekes és nem megszokott együtt hordani arany és ezüst ékszert. Érdemes ugyanazt a típusú ékszert választani a két színárnyalatban, hogy egyértelmű legyen, direkt a szokatlan párosítás! Mi ezeket ajánljuk Neked:

Vastag, nagyméretű gyűrű

Nyáron jól mutat lebarnult ujjadon egy-egy hangsúlyos gyűrű, mely remekül feldobja nyári szetted. A Zaldana kínálatában ezeket ajánljuk:

Láncok

Továbbra is hódítanak a láncok, akár az egyszerű kígyólánc, csavart lánc vagy a kubai láncszemes nyaklánc, bátrabbaknak a gemkapocs lánc, nyakban és a csuklón is. Nálunk is nagy választékot találsz, egymással kombinálható egyszerű nyakláncokból és karkötőkből, melyek nemesacél anyaguknak köszönhetően tartósak és vízállók!

karika fülbevalók

Klasszikus forma, és most nagyon trendi: a karika fülbevaló, kis és nagy méretben egyaránt. A Zaldanánál ezeket a karikákat találod:

arany nyakláncok rétegezve

Nem ment ki a divatból a különböző méretű, vastagságú láncok, a sima és a medálos láncok kombinálása, rétegezése sem. Nyári ruhák ideális kiegészítője 2-3 egymással harmonizáló, inkább aranyszínű nyaklánc. A mi nyakláncainkat a vízbe csobbanva sem kell levenned!